İstanbul Eczacı Odası Tarafından Türkiye'deki Tüm Meslektaşlarımızın Katılımına Açık Online Eğitim: Sigara Bağımlılığı Danışmanlığı

İstanbul Eczacı Odası tarafından düzenlenenmeslek içi eğitim dizisi kapsamında, "Sigara Bağımlılığı Danışmanlığı Sertifika Eğitimleri" online olarak gerçekleştirilecektir.Oda web sayfasından canlı olarak yayınlanacak eğitimler, Eczacı Odalarına kayıtlı tüm eczacıların katılımına açıktır.Eğitim alan eczacılar, sigara bırakma konusunda halk sağlığına destek amacıyla danışman görevi üstleneceklerdir.

Eczacılarımız canlı yayınlar sırasında konuyla ilgili soru sorabilecektir. Dört eğitimin tamamına katılan eczacılar sertifika almaya hak kazanacaktır.

İlk canlı yayın eğitimi, 18 Nisan Çarşamba günü 12.30 - 13.30 saatleri arasında www.istanbuleczaciodasi.org.tr adresinde yayınlanacaktır. Eczacı Bilgi Sistemine kayıtlı olan tüm eczacılar TC Kimlik No ile giriş yaparak eğitime katılabilecektir.

Eczacının danışman kimliğinin öne çıkmasına katkı sunacak olan eğitimlerimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.